Full Edit Blog Untuk Liez

Sedar tak sedar ini adalah tempahan daripada pelanggan ke 8 untuk ku. Syukur alhamdulillah walau sis aktif berblogging sejak Januari lalu (baru 3 bulan) namun ternyata kehadiran sis dapat di terima baik di dalam dunia blogging ni. Best! Sangat-sangat best.

Tempahan ini datangnya dari Liez yang merupakan pemilik kepada blog Diaries Couple. Liez mahukan sebuah template yang simple berwarna hitam dan putih. Liez juga mahu blog nya di hiasi dengan bunga tulip dan warna kegemaran Liez ialah kuning.

Setelah menerima apa yang di hajatkan oleh Liez, sis terus buat design kasar dan mula edit satu persatu untuk Liez.

Akhirnya, inilah dia hasil yang di tunggu-tunggu oleh Liez.

[ SEBELUM ]


[ SELEPAS ]



Liez juga turut membuat tempahan watermark logo

Syukur alhamdulillah Liez amat berpuashati. Liez juga telah sudi berkongsi rasa gembiranya di blog beliau >> https://deariescouple.blogspot.my

Nampaknya mission untuk pelaggan ke 8 telah berjaya. Saat ini sis sedang mereka design untuk pelanggan ke 9 yang kebetulan baru saja buat bayaran tadi. 

Alhamdulillah syukur atas rezeki yang di beri oleh Nya.



Previous
Next Post »

6 Comment

Write Comment
Noor Maizan
AUTHOR
16 March 2017 at 13:54 delete

Simple but nice kak Awa. Tadi dah perasan masa mauk blog kak Liez, hihihi,tengok2 kat bawah ada link kak awa, patutlah comel...mcm ada trademark sendiri dah...

Reply
avatar
shahdiana
AUTHOR
20 March 2017 at 18:17 delete

hawa bole pm akk tak brapa caj untuk deco balik blog ehh..teringin nak try... :D

Reply
avatar
shahdiana
AUTHOR
20 March 2017 at 18:17 delete

ehh...nak wassap pun bole..senang sikit kan... 0175022480

Reply
avatar
SITI AWADAH
AUTHOR
21 March 2017 at 21:05 delete

DONE.. dah wtsapp :)

Reply
avatar