Full Edit Blog Untuk Lulu Matzam

Alhamdulillah, hampir setiap hari ada saja yang mesej bertanyakan tentang servis edit blog. Ada yang datang tanya survey-survey harga dan ada juga yang terus setuju untuk buat tempahan.                                                                                                             Kali ini tempahan di buat oleh kak Lulu Matzam. Salah seorang peniaga online kain pasang yang agak famous di kalangan warga facebook. Seperti biasa, pada awal perbualan pelanggan bebas untuk memberitahu blog bagaimana yang di idamkan.Kemudian sis akan terus berbincang dan berikan satu sebut harga. Jika capai kata sepakat baru tempahan akan di proceed.

Kebanyakan pelanggan memang ada yang akan terkejut selepas sebut harga di beri. Tak tahu kenapa mungkin harga terlajak murah atau nampak tidak sepadan dengan servis yang di minta tapi dah memang sis buat servis ni lebih kerana minat jadi bagi sis it's okay. Pelanggan dan sis sama-sama happy itu sudah memadai. Janji jangan cerewet sangat ye u alls... Harga servis murah tapi cerewet yang amat sangat, nayalah I :D

Kerjasama dengan Kak Lulu memang best! Walau dia bukan calang-calang orang tapi dia kami dpt berinteraksi dengan baik sepanjang berurusan untuk siapkan template untuk blog beliau ni. Actually bukan satu blog yang kak Lulu tempah tapi 2 (dua). Pertama blog personal dan ke dua blog bisnes.

Jom kita lihat rupa rupa paras blog pertama yang di tempah oleh Kak Lulu...

Cotton Murahdancantik merupakan bisnes yang Kak Lulu miliki

Rupa blog personal milik kak Lulu Matzam

Sekarang tengah berusaha siapkan blog ke dua untuk kak Lulu. Bagaimanakah rupanya?? Kita sama-sama tunggu dan lihat ya.

Jika berminat untuk lihat secara langsung wajah sebenar blog personal kak Lulu ni, boleh lah singgah DI SINI. Alang-alang singgah tu follow lah sekali kak Lulu tu ye. Mana tau dapat info terkini tentang kain pasang yang Kak Lulu jual nanti :D



Latest
Previous
Next Post »

6 Comment

Write Comment
FeyLiez
AUTHOR
6 April 2017 at 19:54 delete

Alhamdulillah rezeki... Design and service awa pun terbaik mesti la ramai tang nak guna service awa.. Chaiyok2

Reply
avatar
6 April 2017 at 22:38 delete

Semakin bekembang bisnes sis awak..moha terus maju dan terus kreatif ya

Reply
avatar
Nour Adieb
AUTHOR
7 April 2017 at 20:05 delete

Sebab harga yg x disangka, tu yg sy pun terkujat memula dulu :D

Reply
avatar
12 April 2017 at 00:55 delete

follow blog kedua kak awaaaa. <3

Reply
avatar
ucing
AUTHOR
16 April 2017 at 23:38 delete

pandai nya awak .Hi Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

Reply
avatar
Mia Liana
AUTHOR
18 April 2017 at 16:22 delete

wahhh... servis baik tentu orang suka...

psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #29. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/04/senarai-url-blog-29.html . Pemenang akan diumumkan pada 19/4/2017. (^_^)

- Mia Liana

Reply
avatar