Full Edit Blog Untuk Fieza Sani


Memang betul apa yang Kak Fiez cakapkan di dalam status FB nya tu. Pada mulanya Kak Fiez just mesej untuk dapatkan watermark je tapi alang-alang dah nak watermark aku tanyalah kat Kak Fiez samada nak makeup sekali blognya untuk nampak lebih berseri atau tidak.

Bila aku tanya macam tue, Kak Fiez pun teruslah tanya soal harga. Bila aku cakap je berapa caj yang aku kenakan [tengok harga pakej kat SINI], Kak Fiez terus setuju. Aku pun terus lah tanya Kak Fiez, nak blog dengan tema warna apa? Dan jawapan Kak Fiez ialah PURPLE!! 

So, bermulalah kerja aku untuk makeover blog Kak Fiez tu. Godek sini, godek sana. Semuanya aku kenakan dengan warna purple seperti apa yang di minta oleh Kak Fiez. 

Kak Fiez ni best tau! Dia tak push tanya bila akan siap dan yang aku lebih sukahati dia juga bukan seorang yang cerewet. Dia dah pesan suruh aku ambil seberapa banyak masa yang aku nak. Cayalah Kak Fiez ni.. 

Akhirnya, tibalah masa yang di tunggu-tunggu. Rasanya aku dah cukup berpuashati dengan hasil yang aku kerjakan untuk Kak Fiez ni tapi pendapat Kak Fiez sendiri memang susahlah aku nak duga masa tu.. Dup dap dup dap jugalah hati ni. 

Syukur alhamdulillah sebaik saja lihat design yang aku hantar, Kak Fiez terus say YES!

HEADER untuk blog Kak Fiez
footer untuk blog Kak Fiez

Template responsive + Mobile friendly

Lega rasa hati bila dapat selesaikan satu lagi design baru untuk costumer. Kalau nak lihat wajah live blog Kak Fiez selepas di makeover, blog klik sini >> http://www.fiezasani.xyz/

8 comments:

  1. Tahniah
    Cantik fieza selepas dimekup
    Eh sorry, cantik blog fieza selepas ditacup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan dia mmg cantik pun..eh!!hehe..btw thank you..hasil kerja awa mmg awesome...

      Delete
  2. design sis awa sntiasa menarik minat ccl . insyaAllah satu hari nanti ccl pasti akan amek sis awa sebagai designr blog ccl

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih CCL... nnti kalau nk tukar baju baru bg tau je :D InshaaAllah

      Delete
  3. memang cantik dan kemas. nanti bila2 nak mintak cantikkan blog jgakla. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je. Nanti bg tau blog idaman tu macamana ya

      Delete

Powered by Blogger.